والدین یاد میگیرند که سندروم دوز یک اختلال بسیار غیرقابل پیش بینی برای درمان است. و هیچ نوع داروهای ضد تشنج مشخصی به عنوان درمان صحیح برای آن وجود ندارد. دوز دارو, برنامه عیارگیری دارو, و آیا اینکه عوارض شدید دارد یا خیر برای هر کودک بسیار متفاوت است.
سندروم دوز, میتواند درمان مشکلی داشته باشد چونکه همیشه به دارو پاسخ نمی دهد. اگر چه, در دهه گذشته داروهای جدیدی عرضه شده اند- مانند فلباتول, زونگران و کپرا- که ثابت شده است برای درمان سندروم دوز بسیار موثر هستند. همین امر باعث شده است نتیجه درمان کودکان ما بهبود داده شود. داروهای پیشنهادی سندروم دوز را ببینید.
درمان تک دارویی, دو دارویی یا چند دارویی
در ابتدا متخصصین سعی در کنترل تشنج با یک دارو دارند(درمان تک دارویی). ممکن است چندین دارو در این مرحله امتحان شود. اگر با درمان تک دارویی تشنج ها کنترل نشد, داروی دوم یا حتی سوم ممکن است برای دستیابی به کنترل تشنج هااضافه شود. بعضی از کودکان با اولین دارو تشنج آنها کنترل میشود. برای برخی دیگر نیاز به صبر و شکیبایی و سعی و خطا برای یافتن ترکیب مناسب دارویی هست
حساسیت به دارو و اثر پارادوکسی روی تشنج ها
در سندروم دوز, ممکن است که داروی خاصی پیدا شود– چه در حالت تک دارمانی یا چند درمانی- که تعداد تشنج ها را بیشتر کند.( به این معنی که باعث تشنج پارادوکسی یا بدتر کردن شرایط شود). حتی ممکن است والدین دارویی مختص این سندروم باعث بدترشدن تشنج ها شود. برای یک کودک, یک استانداراد دوز دارو میتواند جواب دهد, ولی برای کودکی دیگر همان دوز منجر به مسمومیت شود.
احتمالا این عکس العمل به دارو برای سندروم دوز( و اختلالات مشابه که درگیر چندین نوع تشنج هستند) رایج است. زیرا یک دارو که برای یک نوع تشنج(برای مثال تشنج سلام یا تونیک-کلونیک) جواب میدهد, ممکن است موجب بدتر شدن حتی پدیدار شدن نوع دیگر تشنج شود. چیزی که ما به والدین آموزش می دهیم این است که تشنج های پارادوکسی احتمال رخداد دارند.
سلام، با تبادل لینک موافقم. لینک وبلاگ شما در وبلاگ قرار گرفت.