معرفی سندروم دوز (Doose Synrome (Myoclonic Astetic Epilepsy

این وبلاگ ترجمه ایست از doosesyndrome.org

معرفی سندروم دوز (Doose Synrome (Myoclonic Astetic Epilepsy

این وبلاگ ترجمه ایست از doosesyndrome.org

رژیم شاخص قند پایین Low-Glycemic Index Diet ) LGID)



رژیم شاخص قند پایین یک رژیم با چربی بالاست شبیه به رژیم کتوژنیک که برای کنترل تشنج های مقاوم به درمان استفاده میشود. این رژیم بر روی کربوهیدرات, شاخص قند پایین و "مقدار پروتئن بر اساس مقدار کربوهیدرات" و اندازه گیری خانگی تاکید دارد. شاخص قند معیار تاثیری است که کربوهیدرات روی سطح قند خون دارد. وقتی که کربوهیدرات هضم میشود, گلوکز در جریان خون آزاد میشود. کربوهیدراتهایی که بسرعت هضم میشوند شاخص قند بالایی دارند. کربوهیدراتهایی که به آهستگی هضم میشوند شاخص قند پایینی دارند.غذاها بر اساس شاخص قند آنها از صفر تا 100 شماره گذاری میشوند.این رژیم شامل غذاهایی است که شاخص قند بین صفر تا 50 دارند.علاوه بر شاخص قند, زمان هضم غذاهای کربوهیدرات دار را با استفاده از غذاهایی که فیبر یا چربی دارند, کمتر میکنند. بنابراین وعده های غذایی با استفاده از منابع چربی پروتئین و کربوهیدراتهایی با شاخص قند پایین, متعادل میشوند. 


در مقاله های منتشر شده اخیر با نگاهی به کارایی, ایمنی و تحمل پذیری بیماران تحت این رژیم, بعد از 6 ماه, 34 درصد بیش از 90 درصد کاهش تشنج داشته اند. 20 درصد بین 50 تا 90 درصد کاهش و 20 درصد زیر 50 درصد کاهش و در نهایت 26 درصد بدون تغییر یا افزایش تشنج داشته اند.

با وجود اینکه, رژیم شاخص قند پایین محدودیت کمتری نسبت به کتوژنیک دارد, حدود یک چهارم خانواده ها اعلام کردند که ادامه این رژیم برای طولانی مدت سخت است.


 

سطح کالری توسط متخصص تغذیه بر اساس سن , میزان فعالیت و جذب کالری در حال حاضر کودک تعیین میشود. متخصص بر اساس اهداف تغذیه ای میزان چربی مورد نیاز, پروتئین و کربوهیدرات را برای هر وعده غذایی تعیین می کند. یک وعده غذایی معمولی شامل منابع کربوهیدرات مثل مقدار کمی از میوه و سبزیجات و نان با شاخص گلیسمی پایین یا پاستا, یک نسبت از پروتئن مثل گوشت , ماهی یا پنیر و چربی مثل خامه پر چرب یا کره یا روغن سبزیجات است. از آنجاییکه رژیم با شاخص قند پایین, جذب کربوهیدراتهایی که ویتامین و مواد معدنی دارند را محدود میکند, بنابراین مصرف مکمل های معدنی و ویتامین برای جلوگیری از سوء تغذیه پیشنهاد میشود.  


برگرفته از : epilepsy.com
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد